IMPORT

Vi kan import

Vägarna till att importera ett fordon eller bilddelar kan se olika ut hos oss.

Import och försäljning har länge varit våran huvudsyssla. Det var där hela vår historia startade.

Vägar till import

VÅRA BILAR
Vi har en bil som är på väg från USA Vi förmedlar information genom bilder till köparen. Skriver ett kontrakt på bilen, och du som köpare har första ”tjing” på den, tills det att du får se bilen i verklighet. Skulle bilen inte motsvara förväntningarna som byggts upp genom bilderna – går pengarna tillbaka till dig.
DIN BIL
Du hittar en bil på en sida i USA Nu behöver du någon som kan ta hand om det hela – alltifrån inköp till att forsla hem bilen. Alltså, en helhetslösning. Lite dyrare, men du som köpare ska känna dig trygg genom hela affären/ Vi skriver ett köpeavtal med dig, du får ett slutpris på bilen, när bilen står i Sverige (Dock så blir man bunden till köpet, alltså, skulle bilen inte motsvara förväntningarna, så tar vi inget ansvar när du själv hittat bilen).
FRAKT HEM
Du har hittat en bil, köpt den, och nu behöver du ha en adress i USA där du kan lämna din bil, så den kommer till Säter, Dalarna. Du får ett pris Per förfrågan! Alltså, detta är en ren frakttjänst. Du köper bilen och tar hand om allt, utom själva importdelen. Den fixar vi.
DELAR
Vi älskar att fylla containern med bildelar. Det gör våra kunder också. Har du delar som du vill ha hem, hör av dig. Du beställer direkt till vår adress, och vi lägger in allteftersom.

Behöver du hjälp med import av fordon eller delar kan du använda detta formulär eller ringa oss på 0225 – 501 13

Kontaktformulär

sv_SESwedish